KOELWERKBANK

Een koelwerkbank koelt en is tegelijk een werktafel, ideaal bij het werken met verse producten. De koelwerkbank kan ook worden gecombineerd met een saladière, zo heeft u uw verse producten altijd binnen handbereik.

Zowel voor horeca als vers speciaalwinkels is een koelwerkbank onmisbaar. Het koel houden van verse producten bepaalt immers de kwaliteit van uw winkel of restaurant.

Koelapparatuur

Energiezuinige koelwerkbank

Bij Wehako leveren we maatwerk, energiezuinige apparatuur is daarbij een voorwaarde. Daarnaast houden we rekening met de wettelijke bepalingen met betrekking tot het gebruik van koudegassen.

Totaalconcept in koeling

Wij ontwerpen, leveren en installeren de complete koelinrichting voor horecabedrijven en vers speciaalwinkels. Na oplevering kunt u ook bij ons terecht voor service en onderhoud. Zo heeft u altijd één aanspreekpunt.

Bekijk hier onze occassions in koelwerkbanken

Garantie, onderhoud en reparatie

Wehako geeft op al haar apparatuur, in combinatie met een onderhoudscontract, een garantie van 5 jaar.
Echter, een koeltoonbank kan nog zo goed zijn, door intensief gebruik en ouderdom treedt nu eenmaal slijtage op. Met een onderhoudscontract controleren we regelmatig de staat van uw installatie en bij storing zijn we binnen 24 ter plekke. Overal in Nederland hebben wij koelmonteurs voor u beschikbaar.

KANTOOR TELEFOON

0174 510 045

24/7 SERVICE

WIJ ZIJN ALTIJD PARAAT

STORING MELDEN

0174 510 045

KANTOOR TELEFOON

0174 510 045

24/7 SERVICE

Wij zijn altijd paraat.

STORING MELDEN

0174 510 045