HORECA KOELING

De horeca kan niet zonder een betrouwbare koelinstallatie, dat zal duidelijk zijn. Horeca koeling waarborgt de kwaliteit en veiligheid van voedsel en houdt drankjes lekker koel. Naast koeling is ook klimaatbeheersing van belang zodat bezoekers comfortabel kunnen verblijven.

HORECA

Totaalconcept in koelapparatuur in de horeca

Een restaurant beginnen, een grootkeuken vervangen of de baropstelling renoveren. Het zijn dingen die horeca ondernemers niet zo vaak doen. Wehako wel, al 30 jaar helpen wij hotels, restaurants en drinkgelegenheden om hen van de beste horeca koeling te voorzien. Wij begrijpen als geen ander wat voor u, als horeca ondernemer, belangrijk is. De routing in uw gelegenheid, de uitgifte, voldoende ruimte voor opslag, maar ook bijvoorbeeld energieverbruik en gebruiksgemak. Dat is de reden dat wij een totaalconcept in koelapparatuur leveren, wij ontwerpen, leveren en installeren. Na oplevering staan wij u graag bij met onze uitstekende sevice in onderhoud en storingsdienst.
Wehako neemt u alle zorg uit handen.

Eigen monteurs koeltechniek

Bij Wehako werken vakkundige monteurs die al vele jaren in dienst zijn. Een goede monteur is goud waard en daar investeren we dan ook in. Onze monteurs zijn NVKL gecertificeerd en beschikken over de nodige kennis van de normen en richtlijnen voor uw horecagelegenheid. Ze werken volgens het concept, maar zijn ook flexibel genoeg om ter plekke een slimme oplossing te bedenken.

Subsidieregelingen

Bij grote duurzame nieuwbouwprojecten kunnen wij de inschrijving op subsidieregelingen, zoals de Milieu-investeringsaftrek voor u uit handen nemen. De basis hiervoor is de Breeam NL certificering.

Koelapparatuur op maat

Bij Wehako importeren we zelf koelapparatuur van leveranciers waar we al een jarenlange relatie hebben.
Daar doet u uw voordeel mee omdat:

  • We de beste apparatuur kunnen leveren

  • Aanpassingen of apparatuur op maat zijn mogelijk

  • Levertijden kunnen worden versneld

  • We bijna nooit transportschade en onnodige vertraging oplopen

ONZE MERKEN

WAAROM KIEZEN VOOR WEHAKO

KANTOOR TELEFOON

0174 510 045

24/7 SERVICE

WIJ ZIJN ALTIJD PARAAT

STORING MELDEN

0174 510 045

KANTOOR TELEFOON

0174 510 045

24/7 SERVICE

Wij zijn altijd paraat.

STORING MELDEN

0174 510 045