KOELTOONBANK

Met een goede koeltoonbank presenteert u o.a. dranken, snacks, gebak, vlees en salades. Voor de diverse producten zijn verschillende koeltoonbanken beschikbaar, ieder product vraagt ook een specifieke temperatuur en luchtvochtigheid.

Koelapparatuur

Energiezuinige koeltoonbank

In de huidige tijd moeten we bewust omgaan met energie, niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Daarbij adviseren wij u met betrekking tot de wettelijke Europese bepalingen over het gebruik van milieuvriendelijke koudemiddelen.

Totaalconcept in koeling

Een mooi koelmeubel bepaalt de uitstraling en kwaliteit van uw product. Bij Wehako ontwerpen, leveren en installeren wij de complete koelinrichting voor horecabedrijven en vers speciaalwinkels. Ook voor service en onderhoud na oplevering kunt u bij ons terecht.

Doelgroep koeltoonbank

Wij leveren koeltoonbanken en complete koelinstallaties voor o.a.:

  • Horeca

  • Slagers

  • Bakkers

  • Viswinkels

  • Traiteurs

Garantie, onderhoud en reparatie

Wehako geeft op al haar apparatuur, in combinatie met een onderhoudscontract, een garantie van 5 jaar.
Echter, een koeltoonbank kan nog zo goed zijn, door intensief gebruik en ouderdom treedt nu eenmaal slijtage op. Met een onderhoudscontract controleren we regelmatig de staat van uw installatie en bij storing zijn we binnen 24 ter plekke. Overal in Nederland hebben wij koelmonteurs voor u beschikbaar.

KANTOOR TELEFOON

0174 510 045

24/7 SERVICE

WIJ ZIJN ALTIJD PARAAT

STORING MELDEN

0174 510 045

KANTOOR TELEFOON

0174 510 045

24/7 SERVICE

Wij zijn altijd paraat.

STORING MELDEN

0174 510 045