OVER ONS

In 1988 is WEHAKO gestart als groothandel in koelapparatuur. Wij zijn in meer dan 35 jaar uitgegroeid tot een all-round koudetechnisch installatiebedrijf. Inmiddels bedienen wij meerdere markten en voeren we complete projecten van A tot Z volledig uit. Eén ding is in al die jaren onveranderd gebleven; de belangen van onze klanten staan altijd op nummer 1. Met die instelling doen we er met gemak nog 35 jaar bij.

MEER DAN 35 JAAR WEHAKO

EEN STUKJE GESCHIEDENIS

1988

Het jaar waarin Willem Heppe vanuit een garage in Hoek van Holland begon met Wehako. Samen met een medewerker werd koel- en horeca-apparatuur geleverd en geïnstalleerd.

1990

Vanwege de groeiende vraag naar tapinstallaties voor kleine brouwerijen wordt een nieuwe tak opgezet. Binnen korte tijd werken drie gespecialiseerde tapmonteurs. Mannen met liefde voor een mooie schuimkraag.

1991

Al na een paar jaar groeide Wehako uit haar jasje en werd er grond in Maasland aangekocht voor de bouw van een bedrijfspand.

1993

Wehako verhuist naar het nieuwe bedrijfspand in Maasland. Eindelijk een ‘echt’ kantoor en werkplaatsruimte.

1995

In de jaren daarna groeide het bedrijf door, klanten uit heel Nederland weten Wehako te vinden. Er worden depots in Amsterdam en Maastricht geopend en het leveringsprogramma wordt uitgebreid.

1996

Inmiddels telt Wehako 20 medewerkers en wordt een royaal garantieprogramma van 5 jaar geïntroduceerd op alle koeltechnische apparatuur. Een initiatief waar positief op werd gereageerd.

1998

Samen met compagnon Stan van Waterschoot worden de activiteiten uitgebreid naar de tuinbouwsector. Watbeko wordt opgericht en er worden grote koelinstallaties aan o.a. zaadveredelaars geleverd.

2003

Wehako groeit maar door en het bedrijfspand wordt verbouwd voor het grotere werk. Tegelijkertijd besluit Wehako te voorzien in de behoefte aan het ondersteunen van klanten bij de ingebruikname van apparatuur. Het begin van het totaalconcept.

2007

Meer dan 1.000 fustenkasten worden geleverd aan diverse brouwerijen. Energiezuinige installaties maken een snelle opkomst, ook Wehako past zich hierop aan.

2009

Door de economische crisis worden veel markten geraakt. Zo zien o.a. brouwerijen zich gedwongen om minder te investeren. Wehako gaat zich meer richten op andere sectoren zoals grootkeukens, interieurbouw, industrie en tuinbouw.

Er komt een nieuw logo wat de associatie met alleen de horeca moet wegnemen.

2013

Wehako viert zijn 25 jarig jubileum en zoon Jeffrey komt in de zaak. Met zijn komst wordt de voorzetting van het bedrijf binnen de familie gewaarborgd.

2018

Het jaar waarin Wehako het 30-jarige jubileum viert. Ook dochter Cindy treedt aan in het familiebedrijf. Zij gaat de interne organisatie versterken en houdt zich bezig met personeelsmanagement en marketing. Jeffrey en Cindy zullen als de jonge generatie Heppe de activiteiten van Wehako verder uitbouwen en de reputatie versterken. Een nieuw tijdperk is hiermee aangebroken.

2021

De jonge generatie Heppe neemt het roer officieel over van Willem dit jaar. Na 33 jaar komt de dagelijkse leiding in handen van Jeffrey en Cindy. Er wordt nog geen afscheid genomen van Willem, hij blijft nog aan als verkoper en adviseur.

KANTOOR TELEFOON

0174 510 045

24/7 SERVICE

WIJ ZIJN ALTIJD PARAAT

STORING MELDEN

0174 510 045

KANTOOR TELEFOON

0174 510 045

24/7 SERVICE

Wij zijn altijd paraat.

STORING MELDEN

0174 510 045