NVKL

Wehako Koudetechniek is door de NVKL erkend installateur. NVKL is de brancheorganisatie voor Koudetechniek & Klimaatbeheersing. Hieronder leest u alle voordelen als u voor een NKVL erkende installateur kiest.

De NVKL is de Nederlandse Vereniging van ondernemingen op het gebied van de Koudetechniek en Luchtbehandeling (NVKL).  NVKL is een representatieve branche- en werkgeversorganisatie van bijna 400 bedrijven in de professionele koudetechniek en klimaatbeheersing. Ondernemingen uit de hele keten, zowel leveranciers als installatiebedrijven, adviesbureaus en onderwijsinstellingen, zijn bij de NVKL aangesloten.

Voor elke situatie een oplossing
Er zijn verschillende koel- en klimaatsystemen en iedere situatie vraagt om een andere aanpak. Kiest u voor een door de NVKL erkende installateur dan bent u zeker van kwaliteit, duurzaamheid en professionaliteit. Koudetechniek en klimaatbeheersing is namelijk een specialisme. Een paar graden kan voor u het verschil maken en alleen specialisten zijn in staat om de temperatuur van uw kantoor, bedrijfspand of horeca-gelegenheid optimaal te beheersen. Voor NVKL erkende installateurs gaat dit hand in hand met duurzame en energiezuinige installaties.

Gegarandeerde kwaliteit
Alle NVKL-installateurs zijn in het bezit van de NVKL-erkenning. Dit betekent dat ze voldoen aan de eisen van de F-gassenverordening (verplichte wetgeving) en daarnaast aan eisen op het gebied van opleiding, vakkennis, materialen, en meer. Aan de NVKL-erkenning zijn de zakelijke geschillencommissie en de geschillencommissie voor consumenten gekoppeld. Als klant van een NVKL-lid kunt u daar altijd op terugvallen.

Laten inspecteren door een NVKL installateur betekent: 

  • Optimaal presterende installaties

  • U voldoet aan alle verplichte wet & regelgeving

  • Veiligheid voor u en uw medewerkers zijn de eerste prioriteit

  • Aandacht voor uw bedrijfszekerheid en -continuïteit

  • U heeft garantie door de NVKL geschillenregelingen

  • U krijgt goede nazorg in de vorm van onderhoud en servicediensten

Bezoek ook de website van NKVL voor meer informatie: www.nvkl.nl 

KANTOOR TELEFOON

0174 510 045

24/7 SERVICE

WIJ ZIJN ALTIJD PARAAT

STORING MELDEN

0174 510 045

KANTOOR TELEFOON

0174 510 045

24/7 SERVICE

Wij zijn altijd paraat.

STORING MELDEN

0174 510 045