KOELVITRINE

Een koelvitrine wordt gebruikt in restaurants, bars, winkels, kantines, eigenlijk overal waar eten of drinken wordt aangeboden. In een vitrine kun je immers je producten op een aantrekkelijke manier tonen. Koelvitrines zijn in vele soorten en maten te leveren.

Koelapparatuur

Opzetkoelvitrine

Een opzetkoelvitrine is een kleine variant van de gewone koelvitrine. Je zet ‘m op een toonbank, bar of tafel. Handig als ingrediënten voor het grijpen moeten liggen.

Gebaksvitrine

Gebak in een gekoelde gebaksvitrine verkoopt zichzelf. Ze zijn leverbaar in verschillende maten en modellen.

Schepijsvitrine

Dit is een aparte categorie binnen de koelvitrines, ze zijn speciaal ontwikkeld voor het bewaren en uitserveren van schepijs. Ze zijn leverbaar in diverse modellen, je hebt ze zelfs met wieltjes zodat u ‘m in de zomer naar buiten kunt rijden om daar ijs te verkopen.

Totaalconcept in koelinstallaties

Bij Wehako leveren we maatwerk van ontwerp tot levering, installaties en onderhoud. Wij houden rekening met uw wensen en eisen als het gaat om bijv. het geluidsniveau, temperatuurbereik, voorraad en energieverbruik.

Garantie, onderhoud en reparatie

Wehako geeft op al haar apparatuur, in combinatie met een onderhoudscontract, een garantie van 5 jaar.
Echter, een koeltoonbank kan nog zo goed zijn, door intensief gebruik en ouderdom treedt nu eenmaal slijtage op. Met een onderhoudscontract controleren we regelmatig de staat van uw installatie en bij storing zijn we binnen 24 ter plekke. Overal in Nederland hebben wij koelmonteurs voor u beschikbaar.

KANTOOR TELEFOON

0174 510 045

24/7 SERVICE

WIJ ZIJN ALTIJD PARAAT

STORING MELDEN

0174 510 045

KANTOOR TELEFOON

0174 510 045

24/7 SERVICE

Wij zijn altijd paraat.

STORING MELDEN

0174 510 045