COVID-19 UPDATE

Na aanleiding van de maatregelen in verband met het Corona Virus houden wij u graag op de hoogte betreffende onze bereikbaarheid en de gang van zaken.

Door de corona pandemie (COVID-19) is er voor iedereen een onzekere en roerige tijd aangebroken en zijn er op zowel nationaal en internationaal niveau diverse maatregelen afgekondigd.

Wehako Koudetechniek zal zijn diensten, tot zo waar mogelijk, blijven aanbieden, uiteraard rekening houdend met de maatregelen die door het RIVM zijn opgelegd. Zo worden fysieke afspraken zo veel mogelijk beperkt en zijn onze monteurs op locatie geïnstrueerd over de diverse (hygiëne) maatregelen

Bereikbaarheid afdeling service en planning

Onze service afdeling staat klaar voor uw storingsmeldingen of het inplannen van een onderhoudsbeurt aan uw koelinstallaties en -apparatuur. Zij zijn bereikbaar op het voor u bekende telefoonnummer 0174-510045 of per email op service@wehako.nl.

Bereikbaarheid afdeling verkoop en inkoop

Voor nieuwe aanvragen en projecten kunt u ten aller tijde terecht bij onze afdeling verkoop op 0174-510045 en verkoop@wehako.nl. Wij zullen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling nemen. Er wordt kritisch gekeken welke fysieke afspraken op locatie doorgang dienen te hebben en bezoeken bij ons op kantoor worden uitgesteld of telefonisch afgehandeld.

Indien de situatie door eventuele extra maatregelen veranderd, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en danken u voor uw begrip.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact met ons opnemen op 0174-510045 of per email op info@wehako.nl.

Veel sterkte en goede gezondheid in de komende periode! 

Met vriendelijke groet,

Wehako Koudetechniek