KOELCEL VOOR BLOEMEN

Een koelcel voor bloemen moet meer doen dan alleen de temperatuur optimaal houden. Ook de luchtvochtigheid en het zuurstofgehalte hebben invloed op de levensduur van bloemen. Daarnaast is het van belang dat de ruimte in de koelcel zo efficiënt mogelijk benut kan worden.

PRODUCTOVERZICHT

Totaalconcept op maat

Wij leveren niet zomaar een koelcel, wij zorgen eerst dat we informatie verzamelen over uw product, uw wensen en eisen, de intensiteit van het gebruik etc. Zo komen wij tot een ontwerp die perfect past bij uw specifieke omstandigheden. Onze missie is om u een koelinstallatie te leveren die bijdraagt tot uw rendement.

Koudetechniek voor bloemen

Bij een koelcel voor bloemen kunnen twee technieken worden toegepast.

  • Met een vacuümkoeler. Deze zorgt ervoor dat de hoeveelheid zuurstof in de bloem zo laag mogelijk blijft waardoor het vervalproces wordt vertraagd.

  • Met een precooler. Deze houdt alleen de temperatuur en luchtvochtigheid op peil, maar verlaagt niet het zuurstofgehalte.

Doelgroep koelcel voor bloemen

Koelcellen voor bloemen plaatsen wij o.a. bij:

  • Kwekers

  • Groothandel

  • Bloemenwinkels

Koelceldeuren

Onze koelcellen zijn standaard voorzien van een draaideur met een deurgreep met cilinderslot en een fluorescerende noodopener aan de binnenzijde. Optioneel kan de deur worden uitgevoerd als schuifdeur en kan worden gekozen uit verschillende dagmaten.

Garantie, onderhoud en reparatie

Wehako geeft op al haar apparatuur, in combinatie met een onderhoudscontract, een garantie van 5 jaar.
Echter, een bloemen koelcel kan nog zo goed zijn, door intensief gebruik en ouderdom treedt nu eenmaal slijtage op. Met een onderhoudscontract controleren we regelmatig de staat van uw installatie en bij storing zijn we binnen 24 ter plekke. Overal in Nederland hebben wij koelmonteurs voor u beschikbaar.

KANTOOR TELEFOON

0174 510 045

24/7 SERVICE

WIJ ZIJN ALTIJD PARAAT

STORING MELDEN

0174 510 045

KANTOOR TELEFOON

0174 510 045

24/7 SERVICE

Wij zijn altijd paraat.

STORING MELDEN

0174 510 045