TDQ STEAKS
LONDON 

TOTAALPROJECT IN LONDON

TDQ Steaks London is de tweede vestiging van TDQ Steaks, welke ook in Amsterdam gevestigd is. TDQ Steaks serveert diverse soorten  steaks van hoge kwaliteit van onder andere Waygu en Angus runderen. Voor de nieuw te openen vestiging in London heeft Wehako een centraal koelsysteem gelevererd, diverse apparatuur voor de bar en een meervoudig koel- en vriescellen combinatie.

Bar

Ten behoeve van de bar zijn er een drietal speciaalbouw onderbouwmeubels geleverd voorzien van zowel gekoelde als ongekoelde secties, waarbij er rekening is gehouden met bijvoorbeeld de plaatsen van een boiler, glazenspoelmachine en ruimte voor kratten en korven. Ook zijn er een tweetal speciaalbouw wijn- en champagene koelingen geleverd waarbij de temperatuur per etage in te stellen is. Ook is er een drankenkoelcel en ijsblokjesmachine geplaatst. Alle koelapparatuur is aangesloten op het door Wehako geleverde centraal koelsysteem.

Koel- en vriescellen

Voor de opslag heeft Wehako een meervoudige koel- en vriescellen combinatie geleverd met 6 cellen, waarvan 2 koelcellen, 1 afvalcel, 1 droogmagazijn, 1 wijncel en 1 vriescel. Deze cellen zijn tevens voorzien van rekstellingen, waarbij de rekstelling voor de wijncel is voorzien van speciale planken ten behoeve van het het liggend opslaan van wijnflessen. Uiteraard zijn de cellen voorzien van de bijbehorende verdampersen en zijn de cellen aangesloten op het eerder benoemde centraal koelsysteem.

Datasyseem

Tevens levert Wehako een data systeem ten behoeve van het uitlezen, registreren en inregelen van de koel- en vriescellen en koelwerkbanken en alarmering van temperaturen, zodat dit tevens vanuit afstand ingezien kan worden.

Adresgegevens

TDQ Steaks London
25 Albert Embankment
SE1 7GR London
Verenigd Koninkrijk
www.tdqsteaks.com/

KANTOOR TELEFOON

0174 510 045

24/7 SERVICE

WIJ ZIJN ALTIJD PARAAT

STORING MELDEN

0174 510 045

KANTOOR TELEFOON

0174 510 045

24/7 SERVICE

Wij zijn altijd paraat.

STORING MELDEN

0174 510 045