BRASSERIE KAAT MOSSEL
ROTTERDAM

BINNEN 5 MAANDEN WEER OPEN

Brasserie Kaat Mossel is een begrip in Rotterdam. Helaas werd de brasserie op 16 februari getroffen door een zware brand, waarbij de opslag en keuken zwaar getroffen waren maar ook het restaurant veel roetschade heeft.

Wehako Koudetechniek mocht de koeltechniek voor de vernieuwde keuken en bar verzorgen voor Kaat Mossel 2.0. En echt Wehako totaalconcept. Door goede  samenwerking van alle betrokken partijen heeft Brasserie Kaat Mossel begin juli hun deuren weer mogen openen, in minder dan 5 maanden na de verwoestende brand. Wij zijn trots dat wij hier een steentje aan bij hebben mogen dragen.

Wij hebben een centraal koelsysteem geleverd, waarop de koelcellen en diverse koelapparatuur ten behoeve van de bar en keuken zijn aangesloten. De 2 koelcellen en 1 vriescel zijn geleverd met de zichtbare panelen in RVS zonmotief. Tevens zijn deze cellen geleverd met passende rekstellingen ten behoeve van de opslag.

In de keuken hebben wij diverse koelwerkbanken, een vrieswerkbank, koelkast en statische koelbak geleverd. Ook de bar hebben wij voorzien van de nodige koelapparatuur, namelijk een borrelvriezer, diverse drankenkoelingen, koelbak, flessenbak en koelwatertank. Een koelwatertank zorgt er voor dat het getapte bier ook daadwerkelijk koud getapt wordt.

Zie hieronder een interview met de eigenaren van Brasserie Kaat Mossel.

Adresgegevens

Brasserie Kaat Mossel
Admiraliteitskade 85
3063 EG Rotterdam
www.kaatmossel.nl

KANTOOR TELEFOON

0174 510 045

24/7 SERVICE

WIJ ZIJN ALTIJD PARAAT

STORING MELDEN

0174 510 045

KANTOOR TELEFOON

0174 510 045

24/7 SERVICE

Wij zijn altijd paraat.

STORING MELDEN

0174 510 045