NAUTILUS AAN ZEE
EGMOND AAN ZEE

DUURZAME KOELTECHNIEK

Nautilus aan Zee is een duurzaam paviljoen wat in 2019 nieuw gebouwd is op het strand bij Egmond aan Zee. De eigenaren hadden de ambitie om van dit bijzondere paviljoen het meest duurzame strandpaviljoen van Nederland te maken.
Het nieuwe paviljoen bestaat zelfs uit 2 verdiepingen en een aanwinst voor het Egmondse strand.
Dit strandpaviljoen is 12 maanden per jaar geopend en staat op de plek waar het ooit zo geliefde strandpaviljoen De Schelp stond.

Opdrachtgevers hebben op advies van WEHAKO gekozen voor een meervoudig centraal koelsysteem, waarop samen met de grootkeuken leverancier de gehele keuken is aangesloten, 3 koelcellen, 4 gekoelde werkbanken, blastchiller en vriescel.

Ook meegenomen voor dit centraal koelsysteem is 4 stuks drankenkoelingen, gekoelde bak en gebaksvitrine.
Als klap op de vuurpijl hebben de opdrachtgevers een zeer bijzondere biertank koelcel, met bijbehorende koelwatertank in opdrachtgeven, welke speciale afmetingen en 2-zijdig geheel van glas is voorzien voor een optimale presentatie van de tankbierinstallatie.

Ook bijzonder was de samenwerking met veel plaatselijke bedrijven en grootkeukenleverancier, hierdoor was een strakke planning mogelijk dit toonaangevende project.

Neem zeker onder alle weersomstandigheden, eens een kijkje bij dit mooie project!

Adresgegevens

Nautilus aan Zee
Boulevard Zuid
Egmond aan Zee
www.nautilusaanzee.nl/

KANTOOR TELEFOON

0174 510 045

24/7 SERVICE

WIJ ZIJN ALTIJD PARAAT

STORING MELDEN

0174 510 045

KANTOOR TELEFOON

0174 510 045

24/7 SERVICE

Wij zijn altijd paraat.

STORING MELDEN

0174 510 045