FLORENSIS CUT FLOWERS
RIJSENHOUT

OPTIMALE KOELKWALITEIT

Florensis Cut Flowers is Europa’s grootste leverancier van jonge planten van snijbloemen uit zaad. Deze productielocatie en verkoopkantoor van 5,1 ha. bevindt zich in Rijsenhout, vlakbij Schiphol. Hier vind je onze kwekerij, zaailijnen, geavanceerde sorteerrobots, distributie en een kleine proeftuin. Wehako Koudetechniek heeft hier een geheel nieuwe klimaatcel mogen leveren ter vervanging van een oude klimaatcel.

Deze klimaatcel wordt gebruik voor de opslag van planten en bloemen en heeft een uitwendige afmeting van 32 x 7 x 4,250 meter. Deze cel is voordien van 2 stuks snel roldeuren aan beide zijdes van de cel, welke zowel binnen al buiten de cel met een trekkoord bediend kunnen worden. Tevens is de cel voorzien van aanrijbeveiliging in de vorm van palen en stootranden.

De cel is voorzien van een buiten opgestelde koelmachine, tweetal plafon blokverdampers en twee airsocks. Airsocks zijn textiele luchtkanalen en zeer geschikt voor een efficiënte, gelijkmatige en tochtvrije verdeling van geklimatiseerde lucht. Tevens is de cel voorzien van een besturing- en schakelkast uitgevoerd met een digitale uitlezing van temperatuur en relatieve luchtvochtigheid, besturing van temperatuur en aan- en uitschakeling. Ook is de installatie uitgevoerd met een gecombineerde alarmfunctie welke melding geeft bij een te hoge of te lage temperatuur en storingen.

Adresgegevens

Florensis Cut Flowers B.V.
Lavendelweg 10
1435 EW Rijsenhout
www.florensis.com 

 

KANTOOR TELEFOON

0174 510 045

24/7 SERVICE

WIJ ZIJN ALTIJD PARAAT

STORING MELDEN

0174 510 045

KANTOOR TELEFOON

0174 510 045

24/7 SERVICE

Wij zijn altijd paraat.

STORING MELDEN

0174 510 045