EETCAFÉ DE WITTE
IJSSALON IL BIANCO
‘S-GRAVENZANDE

FLEXIBILITEIT EN SNEL SCHAKELEN

Eetcafé de Witte is sinds 2000 een begrip in ‘s-Gravenzande. In 2020 zou het jubileum dan ook groots gevierd worden en zou tevens het eetcafé in oktober 2020 een flinke facelift ondergaan. Helaas gooide corona hier roet in het eten. Gezien de horeca diende te sluiten werd er besloten door de eigenaren van Eetcafé de Witte om de verbouwing naar voren te halen en hier in maart mee aan te vangen. De naastgelegen IJssalon Il Bianco, welke van dezelfde eigenaren is, verhuisde naar een naastgelegen pand, zodat het eetcafé vergroot kon worden. Voor Wehako het uitgelezen moment te laten zien dat we flexibel zijn en snel kunnen schakelen.

Wehako heeft de de koel- en vriescel geleverd en diverse koelapparatuur voor de keuken en bar, waaronder een blastchiller, cocktailstation en belegstation. De koelapparatuur is remote uitgevoerd en aangesloten op 4 verschillende koelinstallaties. Hierbij zijn 2 bestaande installaties hergebruikt. Ook heeft Wehako bestaande apparatuur gereviseerd en teruggeplaatst in de nieuwe inrichting.

Voor de ijssalon hebben wij 2 mooie design schepijsvitrines geleverd. Beide zijn uitgevoerde met speciale lichtcirculatie in de vitrine ten behoeve van de productpresentatie van het ijs. Er wordt namelijk rekening rekening gehouden dat ijs niet glad gepresenteerd in de bak maar dat het vaak als een ‘ijsberg’ gepresenteerd wordt. Tevens is een van de vitrines zo uitgevoerd dat deze ook kan koelen in plaats van vriezen zodat er buiten het seizoen ook bijvoorbeeld gebak gepresenteerd kan worden.

Adresgegevens

Eetcafé de Witte
Marktplein 26,
2691 BV ‘s-Gravenzande
www.eetcafedewitte.nl

IJssalon il Bianco
Marktplein 26,
2691 BV ‘s-Gravenzande
www.il-bianco.nl

KANTOOR TELEFOON

0174 510 045

24/7 SERVICE

WIJ ZIJN ALTIJD PARAAT

STORING MELDEN

0174 510 045

KANTOOR TELEFOON

0174 510 045

24/7 SERVICE

Wij zijn altijd paraat.

STORING MELDEN

0174 510 045