CHOGOGO DIVE & BEACH RESORT
CURAÇAO

Koeltechniek in de Caraïben

Chogogo Dive & Beach Resort is gelegen tussen de heuvels van de Jan Thiel Baai op het mooie eiland Curaçao.  Het Resort bestaat uit diverse bungalows, appartementen en studio’s in Caribische stijl. Op het resort is tevens een restaurant en bar gesitueerd. Wehako heeft voor Chogogo Dive & Beach resort diverse apparatuur voor de keuken en de bar mogen leveren.

Voor de keuken hebben wij een 2-tal koelwerkbanken met bijbehorende koelaggregaat mogen leveren, waarvan 1 speciaalbouw werkbank met gescheiden vissectie. Ook heeft Wehako een opzetsaladiere geleverd. Voor de vernieuwde bar heeft Wehako 2 barkoelingen geleverd met bijbehorende koelaggergraat.

Het was zaak rekening te houden met het feit dat zowel de apparatuur als installaties bloot staan aan diverse weerscondities en dat het resort aan de kust gelegen is. Er is daarom gekozen de apparatuur te leveren in RVS 316. RVS 316 heeft een betere corrosiebestendigheid en is daardoor uiterst geschikt voor vochtige omgevingen met regelmatige blootstellingen aan zout. Ideaal dus voor een buitenopstelling aan de kust. De geleverde installaties zijn geleverd met een weersbestendige en geluidsisolerende kunststof omkasting.

Adresgegevens

Chogogo Dive & Beach Resort
Jan Tiel Beach
Willemstad, Curaçao
www.chogogo.com

KANTOOR TELEFOON

0174 510 045

24/7 SERVICE

WIJ ZIJN ALTIJD PARAAT

STORING MELDEN

0174 510 045

KANTOOR TELEFOON

0174 510 045

24/7 SERVICE

Wij zijn altijd paraat.

STORING MELDEN

0174 510 045