BAKKERIJ LAMERS
OSS

KOELTECHNIEK VOOR DE BAKKERSWINKEL

Bakkerij Lamers is een bekende ambachtelijke bakkerij in de omgeving Oss met 2 winkels en 1 bakkerij. In juli 2019 is hun winkel in Oss verhuisd naar een nieuw pand.

Wehako heeft voor de nieuwe winkel van Bakkerij Lamers diverse apparatuur mogen leveren ten behoeven van de koeling van diverse levensmiddelen. Behalve brood en banket, wordt er in de winkel van Bakkerij Lamers namelijk ook kaas, vleeswaren en diverse tapas verkocht.

Er zijn divers koelplaten geleverd ten behoeve van de presentatie en koeling van taarten, saucijzen- en worstenbroodjes. Ook zijn er 2 wandkoelingen geleverd ten behoeve van de presentatie en koeling van kaas en tapas. Ook is er een koelwerbank geleverd ten behoeve van de koeling van salades en vlees. Ook is er een stekkerklare vrieskast met glasdeur geleverd en koel inbouwvitrine.

Bovengenoemde split apparatuur is allemaal aangesloten op een centraal systeem geleverd en installeert door Wehako. Ook de glazen kaaskoelcel, die geleverd is door derden, is voorzien van een verdamper en is aangesloten op het centrale systeem. Het voordeel van een centraal systeem is dat dit efficiƫnter is in het energieverbruik en zorgt voor een compactere opstelling van de benodigde koeltechniek.

Adresgegevens

Winkelcentrum De Ruwert,
Sterrebos 4

KANTOOR TELEFOON

0174 510 045

24/7 SERVICE

WIJ ZIJN ALTIJD PARAAT

STORING MELDEN

0174 510 045

KANTOOR TELEFOON

0174 510 045

24/7 SERVICE

Wij zijn altijd paraat.

STORING MELDEN

0174 510 045